Burenfeest Curieus


Steek je Curieuzeneus buiten

van 31 mei tot en met 15 juni!

Bij regenweer op 15 juni: Welkom in de autobox op de oprit tussen appartement nr. 54 en 56 in de Ernest Claeslaan!

Graag koppel ik de 'Dag van de buren', georganiseerd door de Hoplrgroep, aan de actie '100in1Day Belgium' van vzw Curieus door in die periode vlagjes met Zieleversjes met als thema 'Verbinding' te delen met buren uit de Watermolenwijk in/en Belsele/Sint-Niklaas.                                                               
Als je 'feest'vlagjes voor je raam wenst te hangen, kan je rechtstreeks het gepaste document downloaden om af te drukken (eventueel op gekleurd papier) zodat je het vlagje zelf kan uitknippen.

Hieronder vind je een overzicht van al deze versjes. Eventueel kan je ook de eerste lijn van het versje met je naam en adres erbij doorgeven aan mij voor 29 mei. Dan bezorg ik het jou op tijd op papier, persoonlijk of in jouw brievenbus.

Op het buurtfeest op 15 juni, dat eveneens als doel heeft om mensen uit de omgeving te verbinden met elkaar, kan je mij ont-moeten op het pleintje met de Tulpenboom in de Ernest Claeslaan tussen 15 en 19 uur.              

Aangezien mijn missie volledig overeenkomt met de intentie van deze prachtige initiatieven, bied ik die dag een Zieleversjespot aan waaruit een kaartje kan worden getrokken als aanknopingspunt voor een gezellige babbel, met een lekker drankje erbij, geschonken door Curieus.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijk Zieleversje?

Kom dan zeker eens langs! Van harte welkom!

Sabine Maes