Thema's per maand

    Een dagkalender met Zieleversjes (zonder jaartal)

  • Missie : 'Cultuur en welzijn laten versmelten met elkaar door via versjes mensen dichter bij zichzelf of anderen te brengen'.
  • met meer dan 300 versjes
  • met 12 thema's doorheen het jaar : goede voornemens, liefde, natuur, vriendschap, welzijn, kunnen zijn wie je bent, rust en ontspanning, genieten, talenten, veerkracht, kansarmoede en bewustzijn. 
  • met dank aan het streekfonds Hart voor Waas en 25 middelbare scholen, welzijnscentra of openbare plaatsen in Sint-Niklaas.

Gratis downloads om verder af te drukken! 

Alvast bedankt om de Zieleversjes verder te verspreiden of te gebruiken in je school of praktijk, of op een zichtbare plaats op het werk of thuis!

Met per maand een affiche met het Zieleversje van de maand om op te hangen met daarbij nog 10 voorbeelden om een extra affiche van te maken (bovenste download). 

Via de middelste download zijn de 20 kaartjes te vinden om (minstens) 2 keer af te drukken, uit te knippen en in een 'versjespot' te stoppen zodat men ook de gelegenheid heeft om een versje uit de pot te trekken .  

In de laatste download is een overzicht van de 10 extra versjes te zien. 

Thema's naar keuze

Zou je graag Zieleversjes willen aanvragen rond een thema naar keuze? (zie thema's kalender)

Ik kan jou de gewenste documenten met het Zieleversje van de maand en de 20 versjes per thema doorsturen via mail en dan kan jij ze in de gewenste vorm verwerken.

liefde uitdragen

op gelijk welke manier

mooie intentie